lørdag den 18. november 2017

Apple Software

iLife : gør noget ud af dit liv

Hver eneste Apple computer leveres nu med iLife, et nyt udvalg af softwareapplikationer som gør det muligt at lave din Mac-maskine om til et center for hjemmeunderholdning. iLife tilbyder de værktøjer som tillader dig skabe og redigere dit eget medie-indhold, om det så er et fotoalbum, en hjemmelavet film eller et stykke musik.

De forskellige dele af iLife; iPhoto, iDVD, iMovie and GarageBand, passer sammen som brikker i et puslespil og skaber en smart, professionel oplevelse. Der sætter dig i stand til, for eksempel, at importere og redigere en hjemmelavet film, søge i iTunes-biblioteket efter den perfekte musik til at ledsage filmen og derefter lave en DVD ved at bruge iDVD. Du kan til og med indspille musik ved at bruge GarageBand. iLife lader dig gøre noget med dit liv og, som altid, holder Apple dig i hånden og guider dig gennem den kreative proces.

iPhoto

iPhoto uploader og organiserer dine billeder automatisk. Den tilbyder også et udvalg af værktøj som giver dig mulighed til at klippe, redigere og forbedre dine billeder.

iMovie

iMovie sætter dig i stand til at forbedre dine egne filmoptagelser, med farve- og lydkontrol præsenteret som flydende paletter. Du kan til og med indspille lydoptagelser og give dem filmagtige titler og anerkendelser. Den tilbyder også et indbygget bibliotek for alle dine videoer.

GarageBand

GarageBand ændrer din Mac-maskine til et personligt optagestudio. Du kan skabe et virtuelt band og også indspille, redigere og mikse sanger før du brænder dem over på en CD af højeste kvalitet.

iWeb


iWeb lader dig lave og publicere din egen internetside. Ved at begynde med et udvalg designet af Apple, kan du skabe din egen side ved at bruge billeder, tekst og et udvalg af farver.

iWork : arbejde sådan som Mac gør det

iWork '08 er en ny softwareløsning som tilbyder en strømlignet ordprocessering og værktøj som lader dig lave regneark, flotte præsentationer og professionelle dokumenter. For eksempel, med Pages`08, kan du lave flotte brochurer, nyhedsbreve og visitkort, med et udvalg af professionelle side-layouts, mens Keynote’08 skaber præsentationer af biografkvalitet som lader dig fortælle din historie med lidt glans.

iWork tilbyder den mest følsomme ordprosessor-applikation tilgængelig for en Mac, med en kontekstuel formatlinje som giver en enkel tilgang til de mest brugte værktøjer – og med færre klik.

Apple software for professionelle

Hvis du vil være ekstra kreativ, så giver Apples avancerede softwareapplikationer flere muligheder og er lavet med tanke på professionelle.

Final Cut Pro

Final Cut Pro tilbyder et komplet værktøjssæt til postproduktion, fra redigering til kreativ retusjering. Lavet for de professionelle inden filmverdenen - fra uafhængige filmskabere til producenter af firma- eller andre videoer – den giver bedre teknisk kontrol end noget andet.

Aperture

Lavet til professionelle eller de som er virkelig seriøse inden fotografi, Aperture er en software til postproduktion som tilbyder et komplet værktøjssæt som lader dig forbedre dine billeder, sammen med evnen til at redigere, katalogisere, organisere og publicere billederne.

Logic Pro

Logic Pro tilbyder et udvalg af lydredigeringsværktøjer for professionelle komponister og producenter, og gør det enklere at lave, indspille, redigere og mikse musik.

QuickTime Pro

QuickTime Pro lader dig se på film på iPhone, iPod eller Apple TV og lader dig eksportere til dem. Det lader dig også skabe en multimedia-oplevelse på din internetside.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det bedste iPad cover

Hvis du render rundt og leder efter det bedste iPad cover så er du den heldige person, der lige har fundet et link til den bedste hjemmesid...