torsdag den 16. november 2017

Ny MacBook Pro får Touch ID, touch-skærm

Kort nyt: Der er nye MacBook Pro computere på vej fra Apple i tredie kvartal 2016 ifølge Apple-analytiker.


Tyndere, hurtigere og mere avanceret. Det skulle være nøgleordene for de kommende MacBook Pro bærbare fra Apple.


En tyndere MacBook Pro

Skærmstørrelserne på i den nye MacBook Pro serie skulle blive uændret på 13 og 15 tommer, som vi allerede kender det fra MacBook Pro i dag. MacBook Pro skulle blive tynd og slank, som vi kender det fra MacBook Air-serien. Men, dog ikke helt så tynd som den nye Macbook 12.
 

Sådan gør Apple MacBook Pro tyndere

MacBook Pro kan naturlgivis ikke blive tyndere end portene og indgangene i maskinen tillader. Apple løser problemet ved at smide et enkelt USB-C port i den nye MacBook Pro-serie, som vi allerede har stiftet bekendtskab med i MacBook 12.
 

Alle nyhederne i MacBook Pro-serien

Computerne i MacBook Pro-serien skulle blive udstyret med Touch ID, som vi kender fra iPhone og iPad. Som noget nyt skulle MacBook Pro også blive udstyret med en touch-skærm, som flere andre computerproducenret har fabrikeret i flere år nu.
 
Læs også: 10 grunde til at købe den nye MacBook 12
 
Dertil skulle MacBook Pro blive udstyret med en mini OLED-skærmpanel med touch, som skal erstatte de eksisterende funktionstaster. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det bedste iPad cover

Hvis du render rundt og leder efter det bedste iPad cover så er du den heldige person, der lige har fundet et link til den bedste hjemmesid...