mandag den 18. december 2017

iPad’s historie

Apple legede med ideen om en tablet tilbage i 1979, da de udgav Apple Grafik Tablet som tilbehør til Apple II. Denne originale tablet var designet som en hjælp til at skabe grafik, så kunstneren kunne tegne som på et lærred.
Apples engagement tog fart i 1993 med udgivelsen af ​​Newton Message Pad. Det var før Apple anden Steve Jobs æra, Jobs er blevet tvunget ud af Apple i 1985 I 1996 Apple købte Steve Jobs “NeXT” der bragte Jobs tilbage i Apple folden som en uformel kapacitet. Jobs tog ledelse af produktudvikling hos Apple fremtil 1997, hvor CEO Gil Amelio blev fyret af Apple bestyrelsen. Jobs erstattede Amelio som midlertidig administrerende direktør og Jobs dræbte Newton linjen i 1998.
Nedlæggelsen af ​​Newton produktlinien førte til endeløse spekulationer om, at Apple ville frigive en PDA eller tablet. Men mens det er let at pege på Apple Graphics Tablet eller Newton som starten på iPad, kan den egentlige begyndelse meget vel have været iPod.
Den første linje i iPods blev udgivet den 10. november 2001, og var hurtigt om forvandle, hvordan vi køber og lytter til musik. ITunes Music Store åbnede den 28. april, 2003, og gav iPod-ejere mulighed for at købe musik online og downloade det til deres enhed. IPod blev hurtigt den mest populære musikafspiller og hjalp til at trække musikindustrien ind i den digitale tidsalder.
Den 9. januar 2007 Steve Jobs introducerede verden til iPhone. På mange måder er iPhone en enkel idé til at forstå. Folk elskede iPods, og blev hurtigt forelsket i den nye smartphone. Men iPhone var ikke blot en kombination af iPod og en smartphone, i ægte Apple-mode, var de stormskridt foran den tids smartphones.
iPad’en var ingen undtagelse.
Hvordan har iPad udviklet sig gennem årene?
27 Januar 2010 – iPad
Den første iPad bliver præsenteret med en 9,7″ touch skærm samt i størrelserne 16GB, 32 GB og 64 GB, med WIFI og 3G, men uden telefonfunktion. 300.000 iPads blev solgt på første dag.
2 Marts 2011 – iPad 2
Den anden iPad blev præsenteret med de samme specifikationer som den første, Dog havde den et rundere design og var 33% tyndere og 15% lettere, bedre processor end forgængeren. For første gang så vi et kamera på bagsiden.
7 Marts 2012 – iPad 3
iPad nu med Retina display – den skarpest og bedste skærm nogensinde på en tablet. ligeleds den første tablet med 4G. (Virkede dog ikke på alle frekvenser). Siri ser dagens lys på iPad.
23 oktober 2012 – iPad 4 & iPad mini
iPad 4 lanceres i 128 GB størrelsen samtidig med at lillebror iPad mini med en 7,9″ skærm præsenteres.
22 oktober 2013 – iPad Air & iPad mini 2
Alt hurtigere og tyndere samt lancering af 8 pin opladerstikket “lightning”. iPad mini får retina display.
16 oktober 2014 – iPad Air 2 & iPad mini 3
iPad Air 2 er tyndere og hurtigere end iPad Air har får bl.a. Touch ID. iPad mini 3 er faktisk en iPad mini 2 med Touch ID også.
9 september 2015 – iPad pro & iPad mini 4
Verden præsenteres for ny store bror i iPad serien, iPad pro. Det hurtigeste iPad nogensinde – Den er så kraftig at den kan konkurrene med de bedste laptops. Nu med tastaturcover og nyt smart stylus. iPad mini 4 er primært hurtigere end forgængeren.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det bedste iPad cover

Hvis du render rundt og leder efter det bedste iPad cover så er du den heldige person, der lige har fundet et link til den bedste hjemmesid...