torsdag den 16. november 2017

Skal jeg købe en Apple iMac?

Tips: Vi giver dig her nogle grunde til, hvorfor du SKAL købe en ny Apple iMac-computer fremfor nogle af de andre stationære computere på markedet.


Efter vores mening er der kun en grund til ikke at købe en ny iMac med 5K-skærm - og det er prisen.
 
Prisen kan godt være en hæmsko, som afholder mange mennesker fra at investere i en ny og lækker Apple-computer.
 
Derfor viser vi dig, hvordan du kan få råd til en ny iMac fra Apple uden at få ondt i økonomien eller risikere at blive uvenner med din bankrådgiver.
 

Design og byggekvalitet

En iMac med 21,5 eller 27 tommer skærm er efter vores mening den flotteste og bedst producerede All-in-one computer på markedet. Designet er superlækket med den slimline og suertynde skærm, og byggekvaliteten findes ikke bedre på markedet. iMac er et designikon, som vil passe perfekt ind i alle hjem, hvor der sættes stor pris på god smag og kvalitet med produkter fra eksempelvis Bang og Olufsen og Arne Jacobsen.
 

Skærmen i en klasse for sig

Apple har i mange år arbejdet med Retina-tekonologien, som byder på en særdeles fremragende skærmkvalitet. Nu er Apple så gået skridet og er gået direkte til den imponerende 5K-kvalitet med den nye iMac. 5K-standarden er lig med 5 gange fuld HD-kvaliter, så der er virkelig tale om noget, der batter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det bedste iPad cover

Hvis du render rundt og leder efter det bedste iPad cover så er du den heldige person, der lige har fundet et link til den bedste hjemmesid...