torsdag den 16. november 2017

iPhone rip-off eller stor Samsung ingeniørkunst?

Fakta: Samsung har netop præsenteret den nye Samsung C5, der ligner en tro kopi af en iPhone.


Låne lidt her og kopiere lidt der! Vi er efterhånden vant til, at mobilproducenterne finder inspiration i hinandens produkter.
 
Den gang synes Samsung dog at være gået skridtet endnu videre med den nye Samsung C5
 
Der er faktisk ingen pæn måde at sige det her på. Men, den nye Samsung C5 er ingen et klassisk eksempel på en mobilproducent, der igen har været lidt for langt fremme med lånekortet og deicderet kopieret Apples populære iPhone.
 
Samsung C5 er faktisk en tro kopi af den nuværende iPhone 6S fra Apple, hvor det ikke med det blotte øje er muligt at se forskel på de to. Forskellen ligger i de små detaljer, hvor iPhone 6S eksempelvis har en rund hjem-knap, hvor Samsung C5 til gengæld er udstyret med en oval hjem-knap.
 
Det er ikke kun udseendet på Samsung C5, som vækker minder om Apples iPhone-modeller. Navnet C5 minder en helt del om navmet på iPhone 5C. Samsung har alitd været glade for Apples navne på iPhone modelle se fx iPhone 6S og Samsung Galaxy S6 og så videre i den samme dur.


Se billederne og døm selv!

Kan du se den store forskel på iPhone 6S og den nye Samsung C5?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det bedste iPad cover

Hvis du render rundt og leder efter det bedste iPad cover så er du den heldige person, der lige har fundet et link til den bedste hjemmesid...