torsdag den 16. november 2017

Hvad siger du til at få din nye Mac leveret og installeret?

Bestil din nye Mac-computer på nettet og få den leveret og installeret hjemme hos dig selv! Så slipper du for at tænke på hjemtransport og opsætning.

Du har sikkert prøvet mange gange at bestille en vare på nettet i en webshop, hvorefter du så får den tilsendt med GLS eller Postdanmark - eller du skal måske hente pakken selv i en pakkeshop.
 
Så langt så godt! Har du købt en ny computer, så skal du selv til at bøvle med at sætte den op og finde plads til alle ledningerne.

Det kan være en sej og kompliceret omgang selv at skulle sætte sin nye computer op, da det både skal oprettes bruger-id, adgangskoder og installeres et styresystem.
 
Er du ikke lige den store computertekniker selv, så findes der faktisk en måde, så du helt kan slippe for bøvlet og få andre til at installere din nye computer.
 

Netbutik tilbyder levering og installation 24/7 alle ugens dage

Det kan du undgå alt bøvlet ved at handle i en netbutik, som tilbyder levering og installation Mac-computere hjemme hos dig selv. L'easy er sådan en butik, hvor du kan bestille en ny MacBook eller iMac - kontant eller på afbetaling - og få den den leveret og sat op, når det passer dig alle ugens dage. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det bedste iPad cover

Hvis du render rundt og leder efter det bedste iPad cover så er du den heldige person, der lige har fundet et link til den bedste hjemmesid...