torsdag den 16. november 2017

Apple WWDC - Hvilke nyheder kan vi se frem!

Fakta: Apple gør klar til den årlige udviklerkonference, som løber af stablen fra den 13. juni til den 17. juni. VI kigger nærmere på de mulige nye produkter, som Apple måske præsentere.


Det er altid med en vis spænding, at vi imødeser Apples årlige World Wide Developers Conference, da eventet viser hvor pilen peger hen for Apple i fremtiden - og samtidig plejer Apple også at lancere en række nye produkter.
 

Den helt sikre: Ny iOS 10 til iPhone og nyt navn til OS X

Vi er helt sikre på, at Apple løfter sløret for det kommende styresystem iOS 10 til iPhone og iPad. Vi er og ogås helt sikre på, at Apple under WWDC 16 vil præsentere en navneændring til OS X til Mac-computere, som skifter navn til bare MacOS.
 

Den sikre: Ny MacBook Pro med Touch ID, touch-skærm og måske 4G

Vi er ret sikre på, at Apple vil præsentere en ny MacBook Pro på WWDC 16 indeholdende en lang række nyheder som Touch ID, OLED Touch-Bar og 4 USB C-porte.
 

Den næsten sikre: Nyt Thunderbolt 5K-display

Vi er næsten sikre på, at Apple vil diske op med et nyt 27" Thunderbolt 5K-displayunder WWDC 16. Europæiske handlende i Apples online butik oplever lige nu 8-dages ventetid for nye Thunderbolt Display indkøb. Leveringstid af denne art plejer nemlig at indikere, at der snart sker noget nyt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Det bedste iPad cover

Hvis du render rundt og leder efter det bedste iPad cover så er du den heldige person, der lige har fundet et link til den bedste hjemmesid...